Zobrazeno 11 až 20 z celkem 27 článků.
64_20240124_115250.jpg

Preview: Výjezd do Rtyně v období, kdy přes toto město migrují mroži

Vážení přátelé, kvapem se nám blíží pololetí, neboť čas opravdu věru letí. Hehehe, tímto krátkým a velmi žertovným rýmem Vás chceme informovat, že se nám sezóna 2023/24 překlopila do své druhé poloviny, kterážto ovšem bude jistě nabitá stejně jako ta první. Mládežnické i dospělé týmy v ní budou bojovat o dobré výsledky, ať už za účelem dobrého celkového umístění, nebo i zachování své příslušnosti v soutěžích pro příští rok. V tomto týdnu Vám navíc uděláme radost tím, že většina zápasů se odehraje před pardubickým publikem.

60_20240110_111120.jpg

Preview: Mrazivé dny a velehorské destinace

Vážení přátelé, opravdu mrazivé dny nás zasáhly v posledních dnech. Během těchto dnů není zima snad jen Leoši Marešovi, pokud tedy vytáhl některý ze svých legendárních kabátů. Slova jsou ovšem jako déšť, ten v mrazech nefunguje, a proto Vás provedeme zápasy na horkých palubovkách, na kterých už zase prší.

54_20231214_073457.jpg

Preview: Vánoční přípravy vyvrcholí poutí do Červené Vody

Vážení přátelé, máme tu poslední předvánoční víkend, třetí adventní neděli. Jistě máte již mnoho vlastních starostí s přípravami Vánoc, sháníte stromeček, ozdoby, kapra, uklízíte, pečete cukroví, utíráte prach, myjete okna, pulírujete koberce, vytíráte podlahy, ovšem jestli budete mít volnou chvilku, můžete přijít také na některý náš turnaj. Já sám těch volných chvilek mám věru pomálu, proto se tentokrát pokusím být co nejstručnější v rámci celého článku. Jdeme na to.

49_20231129_121143.jpg

Preview: Exotické štace a město pohádek

Vážení přátelé, ježků už v okolí cest potkáme méně a méně, neboť zima již i na náš lid Polabské nížiny udeřila a tito tvorečci se již schovávají do teplých zimovišť, kup listí a vedle labutí, ke kterým jsou volání hasiči z důvodu podezření z přimrznutí, začínají různě po Pardubicích vznikat sněhuláci. Toto období je zcela ideální k tomu, udělat si výlet na některý z našich turnajů.

41_20231031_154336.jpg

Preview: Návod jak si obzvláštnit hledání parkovacího místa

Vážení přátelé, nachýlil se nám listopad, doba, kterou ve většině měst a obcí věnují záslužní lidé čištění pozemních komunikací a parkovišť. Je to doba, kdy každý majitel samochodu, ať už motocyklu, automobilu, dodávky nebo karavanu, zoufale korzuje po parkovištích a hledá místo ku usídlení svého vozidla. Proto jistě přivítáte možnost, díky které budete moci svým vozem odjet zafandit některému z našich týmů. A že o tomto víkendu těch možností bude věru požehnaně!