Zobrazeno 11 až 20 z celkem 25 článků.
72_20240219_140251.jpg

Preview: Pozvánka od pana Nováka a jeho promyky Amálky k tomuto víkendu.

Vážení přátelé, po oddechu v minulém týdnu nás tentokrát čeká opět víkend našlapaný turnaji. V něm se představí všechny naše dospělé týmy, ale také Starší žákyně i žáci. Zajímavostí tohoto týdne jistě bude, že, kromě turnaje mužského a ženského Áčka, se všechny mistrovské utkání odehrají ve městech, jejichž název je tvořen dvěma a více slovy. Tato pěkná slovní hříčka jistě upoutá mnoho vlajkonošů, kteří se budou rozhodovat, který že to tým jet podpořit. A své si dnes řekne i pan Novák, majitel promyky Amálky, takového smíška našeho klubu.

66_20240201_102927.jpg

Preview: HAGA na univerzitní půdě

Vážení přátelé, i tento týden nás čeká obrovské penzum domácích zápasů a velká šance vidět naše hrdiny v jednotlivých družstvech brázdit domácí palubovky. Naše dnešní pozvánka je tak opět taková pardubická.

63_20240122_103226.jpg

Shrnutí: junioři si vylepšili reputaci, elévové hráli doma

Junioři si zastříleli na domácím turnaji. Doma se představili také elévové, a to hned se dvěma týmy. Oba ženské týmy hrály ve Skutči, vzájemný zápas vyšel "béčku". Dorostenky opět nedokázaly vstřelit dostatek branek, z Rokytnice se přivezly pouze bod.

62_20240117_091535.jpg

Preview: Do historie se zapíšou ženy, chybět nebude promyka Amálka

Vážení přátelé, sezóna nám jede na plno a o tomto víkendu nás čeká celých 7 turnajů. Z tohoto čísla by měl jistě radost legendární herec Yul Brynner, kterého v tuzemsku proslavila především role sympatického pistolníka Chrise, kterého si zahrál například po bodu Stevea McQueena ve filmu Sedm Statečných. My bychom mohli tedy dnes mluvit o jakési statečné sedmičce pořadatelů, která na svých turnajích naše týmy přivítá. A kde že to bude? No jdeme na to!

52_20231211_092625.jpg

Shrnutí: vydařený turnaj starších žákyň, dva týmy na turnaji elévů

Do pardubického turnaje Přeboru elévů jsme opět postavili dva týmy z našich hráček a hráčů. Sobotní výjezd do Poličky se dorostencům moc nepodařil. V neděli hrály doma starší žákyně, a podaly velmi kvalitní výkony. Mladší žáci nedokázali vstřelit dostatek gólů na palubovce haly ve Slatiňanech. Mužské "ačko" doma nebodovalo.

51_20231205_211349.jpg

Preview: Návrat legend v době, kdy medvědi již spí

Vážení přátelé, mrazivé počasí zasáhlo Pardubice, medvědi jsou již zašpuntovaní ve svých brlozích, ježci našli nejbližší kupu listí a hranostajové se zbarvili do běla. Program florbalových zápasů je ovšem nabitý a vzhledem k tomu, že jde, na rozdíl od zápasů fotbalových, o sport indoorový, nemusíme se obávat, že by došlo k jejich zrušení. Tedy s výjimkou, že by spadla pod náporem sněhu v některé hale střecha. I to z našich luhů a hájů známe, ovšem nebudeme malovat čerty na zeď. Ti nám místo toho vedle úterní nadílky přinesou totiž, spolu se svým velmi dobrým kamarádem Mikulášem, i nadílku zápasovou a bude se věru nač těšit.

46_20231120_083506.jpg

Shrnutí: muži vyhráli, holky bodovaly a mladší žáci neporaženi

Muži obrátili zápas s SPV. Dorostenky mají bod z domácího turnaje, starší žákyně jednu výhru z turnaje v České Skalici. Mladší žáci nepoznali hořkost porážky na turnaji v Hořicích, kde si také pochutnali na místních trubičkách.

45_20231114_221329.jpg

Prodloužený víkend nebude plný spánku, nýbrž florbalu

Vážení přátelé, jistě se těšíte, jak si prodloužený víkend užijete v poklidu domova, ovšem my věříme, že náš program Vás motivuje k přehodnocení těchto plánů a raději je strávíte na některém z turnajů. Naše týmy se totiž představí na spousty míst a pokud byste chtěli dorazit do všech, budete se svým povozem houpat z místa na místo asi jako voda v bazénku, ve kterém je obzvlášť velký rypouš sloní, který plave ze strany na stranu, tedy velmi. Pokud chcete tedy takto také pomyslně plavat mezi halami, můžete si nyní přečíst, kam všude Vás pozveme.